Bozüyük TSO Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
Haber
20 Aralık 2023 - Çarşamba 15:05 Bu haber 3366 kez okundu
 
Bozüyük TSO Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
BOZÜYÜK Haberi
Bozüyük TSO Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Çalışma Usul ve Esaslarına göre Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu oluşturulmuş olup Olağan 2. Toplantısı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası Toplantı salonunda gerçekleşti.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ise yaptığı açılış konuşmasında;

‘‘2024-2025 yıllarını kapsayan faaliyet planlarımızın ortak fikir ile oluşmasının daha faydalı olacağı inancımız ile bugün toplanmış bulunuyoruz.

Bölgemiz ve Bozüyük için öncelikli problemlerin çözümü konusunda siz değerli kurul üyelerimizin de görüşleri bizler için çok değerli.

Aslında görüşülmesi gereken çok fazla konu olduğunu biliyoruz ancak öncelikli olarak biran önce somut adımlar atılması gereken konularımızı ana başlıklar halinde tespit ederek sizlerinde görüşleri ile çözüm noktasında önümüzdeki dönemlerde bu konuları sonuçlandırmış olmak istiyoruz. ’’ ifadelerine yer verdi.

 

 

Kurul üyelerinin görüşmeleri karşılıklı fikir alışverişi ve değerlendirmeleri sonucunda 3 ana başlık altında fikir birliği sağlandı.

*Organize Sanayi Bölgesi Sorunları

* Söğüt – Bozüyük Yolu

*Lojistik Merkez’in tamamlanması

 

Belirlenen 3 sorun ile ilgili çalışmaların başlanması ve önümüzdeki günlerde daha geniş kapsamlı bir toplantı ile değerlendirmelerin yapılması konusunda karar alındı.

Bilecik Milletvekillerimiz, Sayın Valimiz ve İlçe Kaymakamımızın da katılım sağlamalarını beklediğimiz Yüksek İstişare Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Meslek Komite Üyelerimiz, Disiplin Kurulu ile Genç ve Kadın Girişimcilerimizin de katılım sağladığı, aynı zamanda İlçemizde faaliyet gösteren Fabrika Müdürlerimizin de davet edildiği toplantımızda sorunların biran önce çözüme kavuşması için görüşmelerin yapılması planlanmaktadır.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ile Yüksek İstişare Kurul Üyeleri Devlet Eski Bakanı Bahattin Şeker, Eski Dönem Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Hakkı Öztekin, Türk Demirdöküm Fabrika Direktörü Ahmet Şen, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, Salih Gazozcu Meşrubat Sahibi Salih Gazozcu, Tekeli Gıda Firma Sahibi Osman Tekeli, Ersoy Metal Firma Sahibi Ayhan Ersoy, Kösemen Plastik Firma Sahibi Hüseyin Kösemen, Öz Marmara Hafriyat Firma Sahibi Garip Öge, Genç Ömür Dinlenme Tesisleri Firma Sahibi Tansel Günay ve Mersu Su Ürünleri Firma Sahibi Ahmet Ateştepe  katıldı.

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Bozüyük, TSO, Yüksek, İstişare, Kurulu, Toplantısı, Gerçekleşti,
Yorumlar
Haber Yazılımı