Pazaryeri ilçesinde neler oluyor
Haber
22 Mart 2024 - Cuma 00:58 Bu haber 9774 kez okundu
 
Pazaryeri ilçesinde neler oluyor
BOZÜYÜK Haberi
Pazaryeri ilçesinde neler oluyor

Pazaryerinde neler oluyor?

 

Pazaryeri İYİ Parti İlçe Başkanı Ender Metin, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

 

Başkan Metin, paylaşımında “Bizi yok sayanlara karşılık olarak PAZARYERİ İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATI olarak almış olduğumuz kararla ilkelerimiz gereği yapılacak olan kahvehane konuşmalarına KATILMAMA KARARI ALMIŞ BULUNUYORUZ.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Başkan Metin'in açıklaması şu şekildedir:

“31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçime katılacak olan siyasi partilerin ilçe başkanları olarak yapmış olduğumuz toplantıda aldığımız kararlar doğrultusunda ilçemiz kahvehanelerinde yapılacak olan propaganda konuşmaları için zaman, mekan sıralaması yapılmış ilk konuşmaların 23.03.2024 Cumartesi günü başlamasına tüm siyasi partilerin ilçe başkanları olarak oy birliğiyle mutabık kalınarak anlaşmaya varılmış idi. Ancak bu akşam bir siyasi parti bütün bunları hiçe sayarak, bizlere herhangi bir bildirimde, bilgilendirmede bulunmadan kendi başına buyruk bir şekilde hareket ederek kahvehane ziyareti ve konuşmalarına başlamıştır.

İnsanı ayakta tutan kas ve iskelet sistemi değil, İLKE ve PRENSİP'leridir.

Bizi yok sayanlara karşılık olarak PAZARYERİ İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATI olarak almış olduğumuz kararla ilkelerimiz gereği yapılacak olan kahvehane konuşmalarına KATILMAMA KARARI ALMIŞ BULUNUYORUZ.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

Pazaryeri İYİ Parti İlçe Başkanı

Ender METİN” dedi.

 

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Pazaryeri, ilçesinde, neler, oluyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı