Başkan Bakkalcıoğlu; " Bunu kim diyorsa yalan söylüyor"
Haber
02 Eylül 2021 - Perşembe 18:26 Bu haber 5104 kez okundu
 
Başkan Bakkalcıoğlu; " Bunu kim diyorsa yalan söylüyor"
BOZÜYÜK Haberi
Başkan Bakkalcıoğlu;

HABER : ÇAĞLAYAN DOĞAN

Sitemizde yayınladığımız "Hastane yolu karayollarından! " başlıklı haber ile ilgili Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, site sahibi Çağlayan Doğan'a açıklama yaptı.

Belediye olarak hastaneye destek verdiklerini belirten Başkan Mehmet Talat Bakkalcıoğlu;" Belediye bizimle ilgilenmedi diye kim diyorsa yalan söylüyor " dedi.

 Başkan Bakkalcıoğlu, şu açıklamada bulundu: "Hastanenin yolu hastanenin bahçe duvarına kadar karayollarına aittir ve karayolları yapmış zamanında.Biz aslında hastaneye destek verdik.Hastanenin duvarıyla karayolları arasında eğilimli bir yer var gördüyseniz oranın tüm çimleme bitkilendirme yeşillendirme işlerini yapacağız. Bir tane otobüs durağı yapacağız. Ayrıca yan yol var hastanenin yan tarafındaki dik yolunu biz asfaltlayacağız. Ön cephesinde bahçe duvarının orda batıya doğruya gittiğinde duvar yüksekte kalıyor. Orda yolla arasında eğilimli bir yüzey olacak oranın peysajını biz yapacağız. Onlar bize verecekler.Ama orası bize ait değil karayollarına ait.Mülkiyetimiz yok bizim. O nedenle biz katkı verdik peysaj,durak ve toz olmasın diye bir yol var inşaat malzemesi çekiyorlar hastanenin yan tarafından bu aşağı taraftada asfalt çalışması yapacağız " diye konuştu.

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Başkan, Bakkalcıoğlu;, ", Bunu, kim, diyorsa, yalan, söylüyor",
Yorumlar
Haber Yazılımı