KENT KONSEYİ ÇALIŞIYOR
Haber
02 Ekim 2020 - Cuma 10:23 Bu haber 4380 kez okundu
 
KENT KONSEYİ ÇALIŞIYOR
BOZÜYÜK Haberi
KENT KONSEYİ ÇALIŞIYOR

Kent konseyi başkanı sayın Nurettin Oydu, hem Bozüyük belediye meclis üyesi hemde KENT konseyi başkanı olması dolayısıyla  görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için Bozüyük için liderlik yapıyor.
Bozüyük için sivil toplum kuruluşları ile her zaman istişare halinde hareket ederek ortak aklı, ortak tavrı ortaya koymaktadır.
Son olarak dün akşam Camili yayla ve Muraddere gündemi istişare toplantısı yapıldı. İstişare toplantısına sivil toplum kuruluşları yetkilileri katıldı. Herkes görüşlerini anlatarak ne yapılabileceği, nasıl hareket edileceği konusunda ortak akıl ve ortak tavır geliştirilmesi konusunda fikir alış verişi yapıldı. KENT konseyi Bozüyüklünün yanında olduğunu, sorunların çözülmesi için hukukun içinde kalınarak hareket edileceğini ve çözüm odaklı istişare toplantıların devamının yapılacağı kararına varıldı. Camili yayla ve Muraddere köylülerin her zaman yanındayız, yalnız değiller mesajı verildi.

Bizim Bozüyük olarak araştırmalarımız da, il genel meclisinde muraddere konusunda araştırma önergesinin daha önceki yıllardan var  olduğu ve incelemelerin devam ettiği, camili yayla içinde Akparti ve MHP İl Genel meclis üyelerin verdiği araştırma önergesi ile konunun inceleneceği, çevre komisyonunda ele alınacağı bilgisine ulaştık.

Camili yaylaya mermer ocağı, Muraddere ye bakır madeni açılmak isteniyor. Çevre ve ormanlarımızın korunması konusunda gösterilen hassasiyet karşılık bulması için yapılan meşru ve kanuni mücadelede BİZİM BOZÜYÜK olarak Bozüyük  ve Bozüyüklülerin sesi olmaya her zaman varız.

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: KENT, KONSEYİ, ÇALIŞIYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı