Deva Partisi Bozüyük İlçe Başkan Vekili Filiz Özsakici ile BOZTRAM Projesi Hakkında Yaptığımız Röportaj
Haber
13 Ağustos 2022 - Cumartesi 19:18 Bu haber 3969 kez okundu
 
Deva Partisi Bozüyük İlçe Başkan Vekili Filiz Özsakici ile BOZTRAM Projesi Hakkında Yaptığımız Röportaj
BOZÜYÜK Haberi
Deva Partisi Bozüyük İlçe Başkan Vekili Filiz Özsakici ile BOZTRAM Projesi Hakkında Yaptığımız Röportaj

 

 

 

HABER - RÖPORTAJ : ÇAĞLAYAN DOĞAN

 

 

Öncelikle kendinizi tanıtır mısınız ?

FİLİZ ÖZSAKİCİ

DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ BOZÜYÜK İLÇE BAŞ.V

 

 

 

BOZTRAM projesi ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip misiniz? Sahip olduğunuz bilgileri kamuoyuyla paylaşır mısınız?

 

BOZTRAM Projesi ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değiliz halk dilinde konuşulan bilgilerle ve yapılan çalışmalara bakarak bilgi edinmeye çalışıyoruz.

 

 

 

BOZTRAM projesi, sizce Bozüyük`e faydası olacağını düşünüyor musunuz ?Faydası olacağını düşünüyorsanız faydalarını anlatır mısınız? Zararı olacağını düşünüyorsanız zararlarını anlatır mısınız?

 

BOZTRAM Projesini Bozüyük ilçemiz için henüzfayda sağlamasa dagelecek yıllar için bir ihtiyaç olacağını düşünüyoruzbizim düşüncemiz yol medeniyettir.

Deva Partisi için yerel yönetimler ve şehircilik eylem planlarımızda belirttiğimiz gibi eşitlikçi kentlerden yanayız halkımızın yararına olacak her projeyi destekleyeceğimizi taahhüt ediyoruz.

Mutlu ,yeşil yaşam ve Demokratikbir yönetim içinyarınınŞehirleriYerel yönetimlerve Şehircilik PolitikalarıEylem Planına ve Yaşanabilir bir Türkiye içinÇevre İklimDeğişikliğiEylem Planımızadevapartisi.org.tr sitesinden ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz

 

 

 

 

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`nun, Bozüyük Belediyesi`nden edindiğimiz bilgilere göre BOZTRAM projesi ile ilgili basın açıklaması yapması bekleniyor.

BOZTRAM projesi hakkında Başkan Bakkalcıoğlu`nunBozüyük Halkına,proje çalışmaları başlamadan önce ve İsmet İnönü Caddesinde kikaldırım daraltma çalışmalarına devam edilmesine rağmen hala net bir açıklama yapmamasının sizce sebebi nedir ? Bu konu hakkında açıklama yapabilir misiniz ?

 

Yapılacak proje kapsamında yapılan gerekli ölçümlermimari proje gereği sanıyoruz İ.İnönü Cd. Üzerinde çalışma yapılmaktadır.

 

 

 

BOZTRAM projesi ile ilgili Vatandaşlarımız ve Bozüyük`ün ana caddesi üzerinde bulunan esnaflarımızlabilgi alışverişi yaptınız mı ? Yaptıysanız vatandaşlarımız ve esnaflarımızbu konu hakkında size olumlu veya olumsuz olarak neler söylediler? Bunları kamuoyuyla paylaşır mısınız ?

 

Hepimiz BOZÜYÜK te yaşayan bireyler olarakİ.İnönüCd.bulunan Esnafımızdan alış veriş yapıyoruzesnafımız ilçemize değer katacağını düşünüyor halkımızda ulaşım kolaylığı sağlayacağı tatbiki ileriki yıllarda diğer mh. Bağlantı kurulmasını istemektedir.

 

 

 

Sizce BOZTRAM projesi Bozüyük`ün öncelikli projesi midir ? Öncelikli olduğunu düşünüyorsanız sebebini açıklar mısınız ?Öncelikli olmadığını düşünüyorsanız sebebini açıklar mısınız ?

 

Boztram İlçemiz İçin ortak bir proje olduğunu düşünüyoruz gelecek yıllar için ilçemizedeğer katabileceğini düşünerek.

DEVA PartisiolarakŞehirlerimize SahipÇıkmanın vakti geldi.

Deva Partisi , Mutlu insanlarınGüzel Şehirlerini Kurmak istiyoruz.

ÇünküŞehirlerimizi çok seviyoruz.

 

 

 

 

Konu hakkında yapmış olduğunuz açıklamalarınız için Bizim Bozüyük Haber sitemiz adına teşekkür ediyoruz.

Son olarak “Bizim Bozüyük” haber sitemiz hakkında düşüncelerinizi alabilir miyiz ?

 

Bizim Bozüyük HaberSitesi olarakobjektif doğru haber, ilçemizin sorunlarını hızlı bir şekilde servis ettiğiniz içinsizlere Teşekkür ediyoruz.

En yakın zamandaİlçe Teşkilatımızdasizleriağırlamaktan mutluluk duyarız.

SAYGILARIMIZLA.

 

 

 

 

 

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Deva, Partisi, Bozüyük, İlçe, Başkan, Vekili, Filiz, Özsakici, ile, BOZTRAM, Projesi, Hakkında, Yaptığımız, Röportaj,
Yorumlar
Haber Yazılımı