BOZÜYÜK SUSUZ BİR GÜNE UYANDI
Haber
04 Ekim 2020 - Pazar 11:56 Bu haber 3946 kez okundu
 
BOZÜYÜK SUSUZ BİR GÜNE UYANDI
BOZÜYÜK Haberi
BOZÜYÜK SUSUZ BİR GÜNE UYANDI

Suların akmadığını, sabah ezanları okunduğunda, abdest almaya kalktığımızda fark ettik. Sabah 09.00 itaberi ile bir daha baktığımızda halen suların akmadığını gördük.
Daha sonra belediyeyi aradım, defalarca aradım ulaşamadım. Nihayet umutsuzca ararken belediye telefonu açıldı.Kendimi tanıttım sorun tam olarak nedir dedim. Karşımdaki görevli gece kütüphanenin orada büyük bir arıza çıktı, geceden beri çözmek için ekiplerimiz çok çalışıyor suların ne zaman geleceğinin belli olmadığını söylendi.
Teşekkür ettim ve telefonu kapattık. Belediyenin sitesine baktım bu konuda bilgi var mı diye basit anlaşılmayan bir not gördüm. Daha sonra CHP belediye meclis üyesi  Sayın İsmail Yemen beyi aradım. Durumu bildiği kadar bize anlattı. Belediyenin Facebook sayfasında ne dediği anlaşılmayan notunu söyledim. Telefon görüşmesi sonrası notun daha açıklayıcı hale geldiğini gördük.
YORUM... 
Beklenmeyen su arızası olabilir. Eminiz belediye ekiplerimiz canla başla çözmek için uğraşıyordur.Bizim eleştirimiz bu tarz krizlerin yönetilememesidir.İletişim sisteminin yetersiz oluşudur. 
Halkımızın muhattap bulmada, sorunu öğrenmede zorluk çekmesidir. 
Sinema günlerinde belediyemizin beş belediye başkan yardımcısı ve görevlilerinin nasıl çekirdek dağıtmada birbirleri ile yarıştığını biliyoruz. Beş belediye BAŞKAN yardımcınızın ortalarda olup halkımıza ulaşabilmeliydi. Bozüyükdeki hoparlörlerden net anlaşılmadığını bu konuda bir çözüm halen geliştirilmediğini düşünürsek İnternete anlaşılabilir ayrıntılı not düşülmesi, eğer arızayı yapmak için bir fiil çalışmıyorlarsa başkan yardımcılarımızın belediye telefonlarının başına oturarak halkı bilgilendirici açıklama yapmalarını daha güzel, faydalı, iletişim açısından beklenen kriz yönetimi olurdu diye düşüncemizi öneriyoruz.

 

Not: Duyduğumuz kadarıyla 63.000 SMS bilgisi bulunan belediyemiz, nasıl bayramlarda mesaj atıyorsa  böyle krizlerde açıklayıcı mesaj atması çok faydalı olur.

An itibari ile çalışmalardan

Fotoğraf : Çağatay Doğan

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Selahattin Doğan
Etiketler: BOZÜYÜK, SUSUZ, BİR, GÜNE, UYANDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı