Başkan Bakkalcıoğlu`na Tepki Yağdı
Haber
28 Ekim 2022 - Cuma 20:48 Bu haber 5446 kez okundu
 
Başkan Bakkalcıoğlu`na Tepki Yağdı
BOZÜYÜK Haberi
Başkan Bakkalcıoğlu`na Tepki Yağdı

Davet,Etkinlik,Sahne ve Organizasyon İşletmecileri Derneği, Bozüyük ilçesindeki düğün davet mekanlarının yaşadığı problemleri belediye ile görüşmek için Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`ndan randevu alarak Ankara`dan Bozüyük`e geldiler.

DESOİD, randevu günü yaşadıklarını sosyal medya hesabından “Bilecik ili Bozüyük İlçesi Belediye başkanı Sn.Mehmet Talat Bakkaloğlu beyfendi ile Bozüyük ilçesindeki düğün davet mekanlarının yaşadığı problemleri belediye ile görüşmek için saat 16.00 için kendisi ile randevu alarak Ankara dan geldik.Başkan önce saat 17.00 ye erteledi. Saat 17.00 de görüşmeye geldiğimizde bizimle görüşemeyeceğini belirtti. Sayın başaknı Teskon konfederasyonuna bağlı üyelerimiz adına kınıyoruz. @bakkalcioglu11” videolu gönderi paylaşarak konuyla ilgili Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`nu kınadı.

 

 

TESKON(Tüm Etkinlik Sektörü Konfederasyonu), ise sosyal medya hesabından “17/10/2022 tarihinde alınan randevu sebebi ile 18/10/2022 tarihinde şirin ilimiz Bilecik’in Bozüyük ilçesine gitmek için Ankara’dan yola çıktık ve saat 14:30 da Bozüyük Kaymakamı Sn. Adem Öztürk’ün misafiri olduk. Sonrasında saat 16:00 da Bozüyük Belediye Başkanı Sn. Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile görüşmek için yola çıktığımızda randevunun saat 17:00 ye alındığını bildiren bir telefon aldık. 1 saat daha bekledikten sonra bizi kabul edemeyeceğini söyleyen bir telefon daha geldi. Açıkçası sebebini anlayamadık. Ama hem siyaseten hem bürokratik hem de normal bir vatandaş için yapılmaması gereken bir hareket olarak değerlendirdik. Bizler sektörümüzün ve esnafın sorunlarını paylaşmak için oradaydık. Bozüyük Belediye Başkanı Sn. Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile temaslarımızı resmî yazışma düzeyinde devam ettireceğimizi tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.” gönderi paylaşarak Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`na tepki gösterdi.

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Başkan, Bakkalcıoğlu`na, Tepki, Yağdı,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı