Bahattin Şeker Açık Söyledi Açık mı Verdi

 

YAZAR: ÇAĞLAYAN DOĞAN

 

250 kişi ile İYİ Parti`ye katılan Eski Devlet Bakanı Bahattin Şeker, İYİ Parti`de nasıl bir etki uyandıracağını ilerleyen günlerde kendi görüşlerimi siz değerli okuyucularımla paylaşacağım.

 

Eski Devlet Bakanı Şeker`in rozet takma töreninde, “Hiçbir şeye talip falan değilim bazıları yazıp çiziyorlar ama açık söylüyorum.” demişti. Ek olarak`ta Eski Devlet Bakanı Şeker, Meral hanım en son Bozüyük’e geldiğinde ‘Mademki bizleri seviyorsun elini taşın altına koyacaksın, bizlere yardımcı olacaksın, bu bölge senin bölgen’ demişti.

 

Yerel gazeteci olarak Eski Devlet Bakanı Şeker`in Hiçbir şeye talip değilim diye söylemleri olsa bile Genel Başkan Akşener ile samimiyeti dikkat çektiğini gözlemliyorum ve Genel Başkan Akşener`in isteği üzerine İYİ Parti Bilecik Milletvekili Adayı olma olasılığı çok yüksek bir ihtimal. Sebebi ise Genel Başkan Akşener`in “bu bölge senin bölgen” diye söylemde bulunması ve İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu’nun Eski Devlet Bakanı Şeker`e kamuoyuna yansıyan övgü dolu sözleridir.

Bu söylemlerin bana göre yorumu  İYİ Parti 1.Sıra Milletvekilli Adayı Bahattin Şeker`dir.