VİZYON SAHİBİ BAŞKAN`dan TAM DESTEK
Haber
15 Mart 2021 - Pazartesi 21:03 Bu haber 3172 kez okundu
 
VİZYON SAHİBİ BAŞKAN`dan TAM DESTEK
Dodurganın vizyon sahibi Başkanı Selim Tuna Doç.Dr.Refik Arıkan akademik danışmanlığında Dodurgalı Tarihçi Mehmet Can Çetin ile Dodurga Tarihi araştırmalarına başladılar.
BOZÜYÜK Haberi
VİZYON SAHİBİ BAŞKAN`dan TAM DESTEK

Bozüyük`ün Dodurga Beldesinin tarihi hakkında, akademik araştırma çalışmalarına başlandı. Araştırmacı yazar Çetin, Dodurga beldesinin tarihini vizyon sahibi Dodurga Belediye Başkanı Tuna`ın teşvikiyle araştırmaya başlıyor.

 

Araştırmacı Yazar Çetin, açıklamasında şunları kaydetti:

 

DODURGA TARİHİ Dodurga Belediyesi ve Başkanımız Selim Tuna’nın teşvikleri ile Beldemizin tarihini araştırmaya başlıyoruz. Dodurga`nın İlkçağdan günümüze Tarihini yansıtacak olan bu çalışmada esas amacım Oğuz Boyu olan Dodurga`yı hakkıyla tanıtabilmek hem de Osmanlı dönemindeki önemine değinmek.

 

Dodurga Beldemizin gerçekleştirdiği Kültürel çalışmalardan bir diğeri ise geçtiğimiz yıl Dodurgalı ağabeyim Beldemizin Kültürüne katkıda bulunan Ahmet Özen tarafından Belediye Başkanı Selim Tuna öncülüğünde yayınlanmıştı.

 

Beldemiz ile alakalı eski belge, fotoğraf vb malzeme bulunan gerek beldemizde gerek Bozüyük ve farklı illerde yaşayan hemşehrilerimizin Dodurga Tarihi çalışmamızda faydalanabileceğimiz Aileden kalma eski evrak,kitap,fotoğraf,kıymetli halı ve benzeri eşyalarınız varsa bunları ister Dodurga Belediyemize ister şahsıma iletebilirsiniz.

 

İlettiğiniz materyallerin tarihsel bir önemi varsa çalışmamızda kullanılacak ve Dodurga Tarihi çalışmamızda sizlerin ve ailenizin adı yaşayacak desteklerinizi bekliyoruz hürmetlerimle.

 

Mehmet Can Çetin 

İletişim Numaram ; 0553 756 68 01

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: VİZYON, SAHİBİ, BAŞKAN`dan, TAM, DESTEK,
Yorumlar
Haber Yazılımı