TİCARET LİSESİ ESKİ MEZUNLARI YILLAR SONRA BİRARAYA GELDİ
Haber
12 Mayıs 2022 - Perşembe 19:47 Bu haber 2776 kez okundu
 
TİCARET LİSESİ ESKİ MEZUNLARI YILLAR SONRA BİRARAYA GELDİ
- Haberi
TİCARET LİSESİ ESKİ MEZUNLARI YILLAR SONRA BİRARAYA GELDİ

 

Bilecik Ticaret Meslek Lisesi eski mezunları yıllar sonra biraraya geldi.

 

1976 Yılında açılan ve dönemin gözde okullarından olan BTML eski mezunları geçtiğimiz haftasonu biraraya gelerek hasret giderdiler.

 

TİCARET LİSESİ DEĞİL SANKİ SİYASET AKADEMİSİ

 

Milletvekili Yaşar Tüzün,  Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, önceki dönem  Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Önceki dönem Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş,Mevcut Pazaryeri  Belediye Başkan Vekili Selami Özdil, Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Korkman, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Aslanboğa, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk gibi bir çok politikacıyı mezun veren okulun  Akademik, Bürokrasi ve İş dünyasından da  tanınmış isimleri yer aldığı biliniyor.

 

Pelitözü Gölpark’ta bir tesiste kahvaltıda buluşan eski mezun arkadaşla geçmiş dönemde görev alan öğretmenleri de katıldığı belirtildi.

 

TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRASIMIZA HAYRAN KALDILAR

 

Yaşayan Şehir Müzesi, Arkeoloji Müzesi ve Şeyh Edebali Türbesi ile Padişahlar şeridini de ziyaret eden Liseli arkadaşlar yıllar sonra tekrar biraraya gelmekten mutlu olduklarını kaydettiler.

 

HÜSEYİN KORKMAN; “ANILARIMIZI TAZELEDİK”

 

Konuyla ilgili olarak görüşlerini belirten Hüseyin Korkman; “Ticaret Lisesinden mezun olan arkadaşlarımız ve o dönemde görev yapan öğretmenlerimizle yıllar sonra biraraya gelerek hasret giderdik ve duygusal anlar yaşadık.İl dışından gelen arkadaşlarımızla eski anılarımızı tazeleyerek adeta o yıllara geri döndük. Yakın zamanda tekrar buluşmak ümidiyle vedalaştık. Bizlere desteklerini esirgemeyen İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Serkan Bircan ve müze görevlilerine, Yaşayan şehir Müzesi sorumlusu sayın Mesut Ünver ve personeline arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

SİNAN ÇAM;” TİCARET LİSELİ OLMAK FARKLI”

 

Diğer yandan BDDK emekli Murakıbı Sinan Çam ise Lise arkadaşlığının önemine vurgu yaparak yıllar sonra buluşmanın ayrı bir heyecan ve mutluluk verdiğini kaydederek Ticaret Liseli olmanın farklı olduğunu, sonbahar gibi yine biraraya geleceklerini belirterek organizasyonda emeği geçen başta Hüseyin Korkman’a ve diğer arkadaşlarına teşekkür etti.

 

KAYNAK : 11HABER

 

 

 

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: TİCARET, LİSESİ, ESKİ, MEZUNLARI, YILLAR, SONRA, BİRARAYA, GELDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı