MHP Bozüyük İlçe Başkanı Serdar Pehlivan ile BOZTRAM Projesi Hakkında Yaptığımız Röportaj
Haber
10 Ağustos 2022 - Çarşamba 16:21 Bu haber 5103 kez okundu
 
MHP Bozüyük İlçe Başkanı Serdar Pehlivan ile BOZTRAM Projesi Hakkında Yaptığımız Röportaj
BOZÜYÜK Haberi
MHP Bozüyük İlçe Başkanı Serdar Pehlivan ile BOZTRAM Projesi Hakkında Yaptığımız Röportaj

 

 

HABER - RÖPORTAJ : ÇAĞLAYAN DOĞAN

 

1-Öncelikle kendinizi tanıtır mısınız ?

Ben Serdar Pehlivan. Önceki yıllarda Ülkü Ocaklarında yönetici olarak görev yaptım. 2017-2018 yıllarında Bozüyük Ülkü Ocakları başkanlığı yaptım. 2019 Yılından itibaren de yani yaklaşık 3 Yıldır MHP Bozüyük ilçe başkanlığı görevinde bulunuyorum.

 

2-BOZTRAM projesi ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip misiniz? Sahip olduğunuz bilgileri kamuoyuyla paylaşır mısınız?

BOZTRAM Projesinin Bozüyük halkına herhangi bir ulaşım refahı getireceğine inanmadığım için çok detaylı bir bilgiyede sahip olmanın gerekmediğini düşünüyorum.

 

3-BOZTRAM projesi, sizce Bozüyük`e faydası olacağını düşünüyor musunuz ? Faydası olacağını düşünüyorsanız faydalarını anlatır mısınız? Zararı olacağını düşünüyorsanız zararlarını anlatır mısınız?

BOZTRAM Projesinin ilçe halkımızın refahına ve yararına olacağını düşünmüyorum. Halkımızın yoğun bir şekilde yaya olarak kullandığı caddenin daraltılmasından dolayı daha çok rahatsız olacağını düşünüyorum.

 

4- Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`nun, Bozüyük Belediyesi`nden edindiğimiz bilgilere göre BOZTRAM projesi ile ilgili basın açıklaması yapması bekleniyor.

BOZTRAM projesi hakkında Başkan Bakkalcıoğlu`nun Bozüyük Halkına, proje çalışmaları başlamadan önce ve İsmet İnönü Caddesinde ki kaldırım daraltma çalışmalarına devam edilmesine rağmen hala net bir açıklama yapmamasının sizce sebebi nedir ? Bu konu hakkında açıklama yapabilir misiniz ?

Ben Belediye başkanının inatla yapmak istediği proje hakkında gelen tepkilerden dolayı kendi içinde bir tereddüt yaşadığına inanıyorum. Onun içinde tam anlamıyla bir açıklama yapmıyor.

 

5-BOZTRAM projesi ile ilgili  Vatandaşlarımız ve Bozüyük`ün ana caddesi üzerinde bulunan esnaflarımızla bilgi alışverişi yaptınız mı ? Yaptıysanız vatandaşlarımız ve esnaflarımız bu konu hakkında size olumlu veya olumsuz olarak neler söylediler? Bunları kamuoyuyla paylaşır mısınız ?

 

İlçemizde halkımızın yaya olarak kullandığı en işlek caddesi İsmet İnönü caddesi. Her geçen sene ilçe nüfusumuz artıyor. Halkımız cadde boyundaki dükkanlarada doğal olarak daha fazla teveccüh gösteriyor. Lakin şuanda ki proje neticesinde zaten yoğun olarak kullanılan kaldırımlar dahada daraltıldı. Halkımız bundan rahatsız. Esnafımızda büyük bir tereddüt içinde bundan dolayı. Genel anlamda bir olumsuzluk hakim.

 

6-Sizce BOZTRAM projesi Bozüyük`ün öncelikli projesi midir ? Öncelikli olduğunu düşünüyorsanız sebebini açıklar mısınız ? Öncelikli olmadığını düşünüyorsanız sebebini açıklar mısınız ?

 

BOZTRAM Projesi bırakın öncelikli olmayı, böyle bir projenin dahi olmaması lazım. Burada halkın refahına yönelik bir çalışma yok. Nostalji adı altında tamamen yaptı oldu düşüncesi. Halka hizmet talebe göre gerçekleşir. Burada halkımızın herhangi bir talebi varmıydı ki böyle bir arz ve projeye imza atmaya çalışıyor Belediye Başkanı. En işlek yaya caddesini daraltmak mı hizmet. Sen su doya doya su içmek istiyorsun, sırf gösterişli bir kurna takmak için suyu kısıyorsun. Tabiri caizse bu olayın özeti bu.

 

7-Konu hakkında yapmış olduğunuz açıklamalarınız için Bizim Bozüyük Haber sitemiz adına teşekkür ediyoruz.

Son olarak “Bizim Bozüyük” haber sitemiz hakkında düşüncelerinizi alabilir miyiz ?

 

Ben teşekkür ediyorum. Bizim Bozüyük haber sitesini ilgi ile takip ediyorum. Pırıl pırıl ve genç bir gazetecinin tarafsız bir şekilde ilçemizin sorunlarını ele almasını ayrıca takdirle karşılıyorum...

 

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: MHP, Bozüyük, İlçe, Başkanı, Serdar, Pehlivan, ile, BOZTRAM, Projesi, Hakkında, Yaptığımız, Röportaj,
Yorumlar
Haber Yazılımı