Memleket Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Şükrü Çetiner ile BOZTRAM Projesi Hakkında Yaptığımız Röportaj
Haber
11 Ağustos 2022 - Perşembe 17:24 Bu haber 4115 kez okundu
 
Memleket Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Şükrü Çetiner ile BOZTRAM Projesi Hakkında Yaptığımız Röportaj
BOZÜYÜK Haberi
Memleket Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Şükrü Çetiner ile BOZTRAM Projesi Hakkında Yaptığımız Röportaj

 

 

HABER - RÖPORTAJ : ÇAĞLAYAN DOĞAN

 

1-Öncelikle kendinizi tanıtır mısınız ?

 

ŞÜKRÜ ÇETİNER

1961 yılında Kütahya Merkez Doğumluyum.

1968`de Bozüyük`e ailemizle yerleştik.

Geçmişte çeşitli partilerde aktif görevler üstlendim.

Şuan da MEMLEKET PARTİSİ BOZÜYÜK KURUCU İLÇE BAŞKANI olarak görevime devam etmekteyim.

 

 

2-BOZTRAM projesi ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip misiniz? Sahip olduğunuz bilgileri kamuoyuyla paylaşır mısınız?

Bozüyük Belediyesi`nin BOZTRAM projesi çalışmalarına başladığını biliyorum. Ancak içeriğinden herhangi bir bilgiye sahip değilim.

 

 

3-BOZTRAM projesi, sizce Bozüyük`e faydası olacağını düşünüyor musunuz ? Faydası olacağını düşünüyorsanız faydalarını anlatır mısınız? Zararı olacağını düşünüyorsanız zararlarını anlatır mısınız?

BOZTRAM Projesinin Bozüyük'e faydası veya zararı olacağını Partimiz karar veremez.

 Ancak Bozüyük Halkı bu konuda karar verebilir. Bizlerde halkımızın aldığı kararlar üzere partimiz harekete geçer ve Bozüyük halkının haklarını savunuruz.

 

 

4-Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`nun, Bozüyük Belediyesi`nden edindiğimiz bilgilere göre BOZTRAM projesi ile ilgili basın açıklaması yapması bekleniyor.

BOZTRAM projesi hakkında Başkan Bakkalcıoğlu`nun Bozüyük Halkına, proje çalışmaları başlamadan önce ve İsmet İnönü Caddesinde ki kaldırım daraltma çalışmalarına devam edilmesine rağmen hala net bir açıklama yapmamasının sizce sebebi nedir ? Bu konu hakkında açıklama yapabilir misiniz ?

 

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`nun BOZTRAM projesi ile ilgili bir an önce basın açıklaması yaparak bilgi kirliliğini engellemesi gerektiğini düşünüyorum.

Net bir açıklama yapmamasının sebebini ilerleyen günler de Başkan Beyin,  BOZTRAM projesi ile ilgili yapacağı basın açıklamasında bunu da cevaplandırmasını Memleket Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Şükrü Çetiner olarak rica ediyorum.

 

 

 

 

5-BOZTRAM projesi ile ilgili  Vatandaşlarımız ve Bozüyük`ün ana caddesi üzerinde bulunan esnaflarımızla bilgi alışverişi yaptınız mı ? Yaptıysanız vatandaşlarımız ve esnaflarımız bu konu hakkında size olumlu veya olumsuz olarak neler söylediler? Bunları kamuoyuyla paylaşır mısınız ?

 

Bazı esnaflarımızın ticari olarak olumsuz etkileneceklerini dile getirdiler ve bazı esnaflarımız ise Bozüyük için güzel bir yatırım olduğunu ve Bozüyük`ün büyümesi için BOZTRAM`ın şart olduğunu dile getirdiler.

Vatandaşlarımız ise bu konu hakkında fazla bir bilgi sahibi olmadıkları için net bir cevap veremediler.

 

 

 

6-Sizce BOZTRAM projesi Bozüyük`ün öncelikli projesi midir ? Öncelikli olduğunu düşünüyorsanız sebebini açıklar mısınız ? Öncelikli olmadığını düşünüyorsanız sebebini açıklar mısınız ?

Bize göre BOZTRAM Projesi  Bozüyük için öncelikli bir proje değildir.

 Vatandaşlarımızın ve özellikle gençlerimizin pandemi sürecinin geçmesinden sonra pskilojik olarak etkilendiklerini biliyoruz. Bu durum karşısında Bozüyük halkına öncelikli projeler arasında sinema,tiyatro, büyük avm, gençlere özel eğlence yerleri ve bedava internet sağlanması, tüm spor faaliyetlerine destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

 

 

 

7-Konu hakkında yapmış olduğunuz açıklamalarınız için Bizim Bozüyük Haber sitemiz adına teşekkür ediyoruz.

Son olarak “Bizim Bozüyük” haber sitemiz hakkında düşüncelerinizi alabilir miyiz ?

 

Bu konu hakkında MEMLEKET PARTİSİ Bozüyük İlçe Başkanı olarak beni röportaj yapmak için iletişime geçen BİZİM BOZÜYÜK Haber Sitesi Yöneticisi ÇAĞLAYAN DOĞAN'a Tarafsız ve çıkarsız haber yaptığı için şahsım ve partim adına çok teşekkür ediyorum.

 Tüm Bozüyük Halkına Sevgi Ve Saygılarımı sunarım .

BOZÜYÜK MEMLEKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI

ŞÜKRÜ ÇETİNER

 

 

 

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Memleket, Partisi, Bozüyük, İlçe, Başkanı, Şükrü, Çetiner, ile, BOZTRAM, Projesi, Hakkında, Yaptığımız, Röportaj,
Yorumlar
Haber Yazılımı