KENT KONSEYİ BAŞKANINDAN DAVET
Haber
13 Ekim 2020 - Salı 13:07 Bu haber 3129 kez okundu
 
KENT KONSEYİ BAŞKANINDAN DAVET
BOZÜYÜK Haberi
KENT KONSEYİ BAŞKANINDAN DAVET

Bozüyük`ün Sorunlarına akılcı, bilimsel ve duyarlı yaklaşan Kent Konseyimiz çalışmaları ile göz dolduruyor.
Kent konseyi başkanı sayın Nurettin Oydu yıllarca avcılık ve atıcılık kulüp başkanlığı yaparak Bozüyük halkı ile iletişim halinde oldu. Bozüyük sevdalısı ve çevreci olan sayın Nurettin Oydu ve Kent konseyi doğa turizmine yönelik önerileri var. Sayın Nurettin Oydunun daveti şu şekildedir.

Doğaya ve yaban hayatına zarar vermeden Yayla turizmi ile ilgili ücretsiz proje desteği verebilecek doğa severler varmı.

Bu konuda yardımcı olacak kişilere gerekli bilgiler verilecektir veya yerinde tanıtım yapılacaktır.

Proje alanı Bozüyük Camiliyayla köyü Sofular yaylasıdır,proje köy derneğimiz adına yapılacaktır.

iletişim için: 0543 314 01 02

Not:Kömürsu,Batan,Çiçekliyayla ve Acısu yaylalarına doğa yürüşü veya araçka ulaşım.Batan ve Erecek kulerine,Atatürk köşküne,Atalarımızın yol güzargahları Dündaryolu,Orhan ve Osman yollarına yürüyüş mesafeli ,Domaniç ovası vr civarı,foto safarinin yapılabileceği Kızıl geyilerle dolu muhteşem çam ormanları,soğuk suları ile tertemiz havası olan,binbir çeşit çiçeklerin bulunduğu tabiat harikası bir yer.Ulaşımda sorun olmayan,gürültüden uzak bir tabiat.Atla gezilebilecek orman yolları ve Okçuluğa müsait olan bir ovası bulunuyor.İçerisinde izci kampı olabilir. Devesiyle,atıyla,eşeğiyle,tavuğuyla,köpeğiyle,ineğiyle,koyunu ve keçisiyle kıl çadırlarıyla bir oba olabilir.

Fotoğraf : Çağatay Doğan

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: KENT, KONSEYİ, BAŞKANINDAN, DAVET,
Yorumlar
Haber Yazılımı