Hüseyin Korkman, Milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Selim Yağcı`ya seslendi:
Haber
19 Nisan 2022 - Salı 03:55 Bu haber 2420 kez okundu
 
Hüseyin Korkman, Milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Selim Yağcı`ya seslendi:
- Haberi
Hüseyin Korkman, Milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Selim Yağcı`ya seslendi:

Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Korkman, yıllardır bitirilemeyen ve ödenek sıkıntısı yüzünden çalışmaların yeniden durduğu Bilecik-Yenişehir yolunda video çekerek iktidar ve muhalefet milletvekillerine yüklendi.

 

Bitmeyen yolu Ferhat ile Şirin aşkına benzeten Korkman ilimizi temsil eden  milletvekillerinin yolu devamlı Meclis’te gündeme getirmelerini isterken, “bu yolu bitirmek sizin boynunuzun borcudur” dedi.

 


Korkman’ın Yenişehir yolu şantiyesi önünde çektiği ve yaptığı açıklama şu şekilde:

 

“Sevgili hemşerilerim, Yenişehir yolundayız. Daha önce Meclis’te vekillerimiz aracılığıyla gündeme getirdik, çalışmaya başlamışlardı. Biz takipçisi olduğumuz için tekrar geldik. Çalışmıyorlar, yine durdurmuşlar. Buradan vekillere sesleniyorum. Bilecik’i temsil eden sayın Yaşar Tüzün, sayın Selim Yağcı özellikle size sesleniyorum. Siz iktidar milletvekilisiniz ancak işi takip etmiyorsunuz. Bilecikli mağdur, Ferhat ile Şirin yolu oldu, Yenişehir yolu biran önce bu yolu bitirin. Bilecikli hemşerilerimiz, halkımız adına sizden talep ediyorum, sanayicilerimiz adına talep ediyorum. Bu memleket için yapılması gereken en önemli iş bu yolu tamamlatmaktır. Tamamlatırsanız belki ileride tarih sizi buraya yazar, belki heykelinizi bile diker ama bu yolu bitirmediniz. Biz iktidar olduğumuzda bize bırakırsanız, en kısa sürede bitireceğiz. Bilecikli halkım adına talep ediyorum sizden bu yolu bitirttirin. Meclis’te her konuşmanızda Yenişehir yolu demenizi istiyorum. Bu yolu bitirmek sizin boynunuzun borcudur, teşekkür ederim.”

 

Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Korkman’ın çektiği videoda Yenişehir yolu şantiyesinde araçların çalışmadan park halindeki görüntülerinin de yer aldığı gözlendi.

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Hüseyin, Korkman,, Milletvekilleri, Yaşar, Tüzün, ve, Selim, Yağcı`ya, seslendi:, ,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı