ESKİŞEHİR DOST DERNEKLER PLATFORMUNDAN BİLECİK VE BOZÜYÜK ZİYARETLERİ
Haber
05 Mart 2022 - Cumartesi 13:19 Bu haber 2513 kez okundu
 
ESKİŞEHİR DOST DERNEKLER PLATFORMUNDAN BİLECİK VE BOZÜYÜK ZİYARETLERİ
BOZÜYÜK Haberi
ESKİŞEHİR DOST DERNEKLER PLATFORMUNDAN BİLECİK VE BOZÜYÜK ZİYARETLERİ

 

Dost dernekler platformu başkanı Ayhan Arslan, platform istişare kurulu başkanı Alaattin Çoban ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla ilimizde ziyaretlerde bulundular.

 

Bilecikliler Derneği ve Tozman köyleri derneklerinin de üyesi olduğu Eskişehir dost dernekler platformu yöneticileri ilk olarak sanayi odası başkanı Şükrü Keskini ziyaret ettiler. İlimizin ve ülkemizin Ticari ve Ekonomisiyle alakalı istişarelerde bulundular.

 

Ziyaretler kapsamında Tarım il Müdürü Necmettin Yoldaşı da konuk oldular. il Müdürü Yoldaş, nazik ziyaretlerinden dolayı platform yönetimine teşekkür etti.

 

Platform yönetimi Vali Dr. Kemal Kızılkaya’yı makamında ziyaret ettiler. Vali Dr. Kemal Kızılkaya, platform yönetiminin ziyaretlerinden son derece memnun olduğunu dile getirirken, bu tür faydalı oluşumların önemine vurgu yaptı. Platform başkanı Ayhan Arslan ise Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ya yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür edip, Eskişehir’e davet etti.

 

Bilecik ziyaretlerinden sonra Bozüyük ilçesinde Platform üyesi, Platform Başkan yardımcı ve Bilecikliler Dernek başkanı İrfan ÖZ, Kaymakam Adem Öztürk, ilçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Müftü Muammer Ölmez, İlçe Tarım Müdürü İsmail Aksu, İlçe özel idare Müdürü Nazmi Kuru, Mehter Takım Başkanı Hüseyin Sağın ve Bilecikliler Dernek yöneticilerinin de katılımıyla bir yemek verdi.Yemek’te konuşma yapan Kaymakam Adem Öztürk bu kadar değerli, vatanını milletini seven önemli bir toplulukla bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Kaymakam Öztürk, ilçe olarak kapılarının her daim platform yönetimine açık olduğununun vurgusunu yaparken, üzerlerine düşecek her türlü yardıma da hazır olduklarını söyledi. Bilecikliler Dernek Başkanı ve Platform Başkan Yardımcısı İrfan Öz ise Platform yönetimini ve ilçe mülki amirleriyle beraber kurum temsilcilerine ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

Son olarak söz alan Platform Başkanı Ayhan Arslan, gerek Bilecik’te başta Valimiz Sayın Dr. Kemal Kızılkaya olmak üzere, Sanayi odası başkanımıza, Tarım İl Müdürümüze, Bozüyük İlçe Kaymakamımız sayın Adem Öztürk’e, İlçe Emniyet Müdürümüze ve diğer tüm katılımcı arkadaşlarımıza sıcak ilgi ve alakalarından dolayı Eskişehir Dost dernekler platformu adına çok teşekkür ediyorum dedi. Başkan Arslan Bilecik İl sınırları içine ayak bastıkları andan itibaren kendilerini bir dakika bile yalnız bırakmayan ve müthiş bir Konukseverlik örneği gösteren Bilecikliler Dernek başkanı İrfan Öz’e teşekkür etti.

 

 

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: ESKİŞEHİR, DOST, DERNEKLER, PLATFORMUNDAN, BİLECİK, VE, BOZÜYÜK, ZİYARETLERİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı