Çalışan Gazeteciler Günü
Haber
10 Ocak 2021 - Pazar 14:16 Bu haber 3256 kez okundu
 
Çalışan Gazeteciler Günü
BOZÜYÜK Haberi
Çalışan Gazeteciler Günü

Bugün , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü .

 

Gazeteciliğe ilk adımım Rahmetli Babam Selahattin Doğan ile hayalini kurduğumuz Bizim Bozüyük İnternet Haber Sitesini kurmamızla başladı.

 

Rahmetli Babam Selahatin Doğan`ın kaleminin gücünü Tüm Bozüyük halkı bilmekle beraber yazılarının üsturubu, akışkan ve anlamlı olmasıyla hep saygı görmüş ve öyle de anılıyor.

 

Bir babanın evladına en büyük mirası manasız para değil ŞEREFİDİR.Babamında bana bıraktığı en büyük miras şerefi ,dürüstlüğü ve dik duruşuydu.

 

Babamdan emanet olan Bizim Bozüyük Haber Sitesini teknolojiye örnek bir hale getirmek ve en üst seviyelere çıkarmak en büyük hedeflerimden biridir.

 

Ben 23 yaşında genç bir kardeşiniz olarak sizlerin değerli eleştirilerini ve övgülerini gördükçe seviniyorum. Eleştiri üsturuplu olduğu sürece saygı gösterilmelidir. Bende genç bir kardeşiniz olarak sizlerden sürekli eleştirilerinizle kendimi bir tık daha geliştirebilmek için çabalıyorum.

 

Hiçbir siyasi görüşün olmadığı , tarafsızlığımızı koruduğumuz ve kimsesizlerin kimsesi olduğumuz ilkesi altında her zaman siz değerleri takipçilerimizin güvenini ve sevgisini kazanmak için çalışıyorum.

 

Bugün Çalışan Gazeteciler Günümü kutlayan ağabeylerime ,ablalarıma ve beni seven kardeşlerime teşekkür ederim.

 

Genç bir gazeteci olarak benden yaş olarak büyük olan gazeteci saygı değer büyükleriminde Çalışan Gazeteciler Günü  kutlu olsun.

 

Doğan Reklam ve Tasarım Hizmetleri Adına Sahibi

Çağlayan DOĞAN

 
Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Çalışan, Gazeteciler, Günü,
Yorumlar
Haber Yazılımı