Bozüyük İL olma yolunda...
Haber
21 Mart 2021 - Pazar 17:37 Bu haber 8394 kez okundu
 
Bozüyük İL olma yolunda...
BOZÜYÜK Haberi
Bozüyük İL olma yolunda...

GAZİ BOZÜYÜK  İL OLABİLİR Mİ ?

Bozüyük için, toplayabildiğimiz sıkıntıları siz değerleri okuyucularımıza sunmak istiyoruz ;

 

1- Bozüyük Devlet Hastanesinde şuan da emar cihazının olmamasından dolayı, vatandaşlarımıza Bilecik`te emar cihazı için randevu verilmektedir. Randevu verilen saatler, geç saatlerde de olabiliyor ve Bozüyüklü vatandaşımız bu konuda mağdur duruma düşüyor.Yeni Bozüyük Devlet Hastanesinde yetkililerin, bu konu hakkında bir çalışmaları var mı ?

 

2- Bozüyük`ü ikiye ayıran Demiryolunun tren geçmesinden kaynaklı olarak, Bozüyük`te hayatı durduğunu fark ediyoruz. Yetkililerin bu konu hakkında bir çalışmaları var mı ?

 

3- Bozüyük`ümüzde yıllardır söylenen Doğa Turizmi hala başlamadı. Başlaması için, neyi bekliyoruz ? Neden bekletiliyor bunlarla ilgili yetkililerin kamuoyuna bilgilendirmeler yapmasını istiyoruz?

 

4- Bozüyüklü vatandaşımız, Eskişehir`e sinema izlemeye gidiyor. Bozüyük`te bununla ilgili bir çalışma var mı ?

 

5- Bozüyüklü genç kardeşlerimiz için, gezilecek büyük Avm çarşıları yok ! Bununla ilgili bir çalışma var mı ?

 

6- Bozüyük`te piknik alanlarının yetersizliğini, yaz mevsiminde  fark edebilirsiniz. Bununla ilgili bir çalışma var mı ?

 

7- Güzel Bozüyük`ümüzün güzel doğasında,  tarihi filmler için kiralanıp Bozüyüklü esnafımıza vatandaşımıza istihdamlar sağlayabiliriz. Bununla ilgili bir çalışma var mı ?

 

8- Eskişehir`de ki Odunpazarı eski evleri yapıları Bozüyük`ümüzde de  var, bunların yalnız biri değil hepsi  için revizyona girilmesi gerektiğini düşünüyoruz . Bununla ilgili bir çalışma var mı ?

 

Bunlardan ayrı olarak şunlarıda  göz önüne alalım ;

 

Bozüyük`ümüzün  Kokoreçi için Eskişehir, Bursa,İstanbul ve çevre il ve ilçelerden büyük bir ilgi var .Bu ilginin daha çok kazanmasını ve ünlenmesi için çevre yolunda güzel bir mekan ile, tüm Türkiye`ye Bozüyük`ün adını duyurabiliriz.

Bununla ilgili bir çalışma var mı ?

 

Bozüyük Kızıltepeye  “Büyük Gazi Bozüyük Sofrası” kurulması ile  ailelerin ve gençlerin buluştuğu nokta haline getirebiliriz.Bozüyük`ün tüm meşhur lezzetlerini toplayıp sunmamız halinde, insanların durak noktası yapabiliriz.

Bozüyük`ümüzün sıkıntılarından bazılarını kaleme aldık ve önerilerimizi sunduk .Çözümleri olabilecek sıkıntıların sonucunda Gazi Bozüyük`ümüz İL olma yolunda ilerleyebilir.

 

Gazi Bozüyük için, bugün bir adım gelecek için büyük adım olacaktır.

 

Saygılarımla…

Sorularınız ve önerileriniz için Sosyal Medya hesaplarım aşağıdaki gibidir .

 

Facebook için tıkla

 

Twitter için tıkla

 

Instagram için tıkla

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Bozüyük, İL, olma, yolunda...,
Yorumlar
Haber Yazılımı