Bozüyük`e seslendiği işte o son videosu
Haber
22 Aralık 2021 - Çarşamba 16:42 Bu haber 7851 kez okundu
 
Bozüyük`e seslendiği işte o son videosu
BOZÜYÜK Haberi
Bozüyük`e seslendiği işte o son videosu

 

Babam Selahattin Doğan`ı kaybedeli tam 1 yıl oldu. Özlemim ve hasretim içimde yaşadığım duygulardır. Yaşayan bilir…

 

Annem Babam benim için birlikte çınardır. Birinin yokluğu diğerinin çınarıyla hayata tutunmak gibidir. İkisinin yokluğu ise, içinde yetiştirdiğin fidanın çınarıyla ayakta durabilmek gibidir. Biz böyle yetiştirildik.

 

Bu dünyada neyi ektiysen öteki alemde onu biçersin. Şükür ki, para için kendini satmayan, iki yüzlü, hayatında bir nebze olsun insanlara faydası olmamış, hırsız, uğursuz ve şerefsiz bir babam yoktu. Şerefini dünyalığa satmayan, ayakları yere basan ve dimdik duran bir babam vardı. Onu da geçtiğimiz yıl kendi ellerimle toprağa verdim.

 

Bana öğrettikleri torunlarına mirastır.

 

Mirası toprak ve para zannedenlerden olmadık!

 

Bizim Mirasımız Şeref ve Bilgidir.

 

Bir Selahattin Doğan geçti bu dünyadan. Çağ kapatıp çağ açan biri olamadı ama bir dönemi kapatıp yeni dönem açan bir Bozüyük Sevdalısıydı.

 

Korkusu yoktu, tam bir kitap kurduydu. Bir kitabı eline aldığında bitirmeden bırakmazdı. 2 saat uykuyla siyaset yaptı. Ankara ile Bozüyük arasında gidip geldi. Çevresi o kadar genişlemişti ki, herkes kapısını çalar olmuştu. Bazı sıkıntılı zamanlar gelmişti. Tek bir dostu kapısını çalmaz oldu. Kendisinden faydalandırdı ve bunun hep farkındaydı. Bir baktı ki fayda sağladıkları düşman olmuş. Düşmanlıklarını gördü yine de kırmadı. Kırmamasının nedeni Allah korkusuydu ama yine de bunu anlayamadı karşısındakiler. Gün geldi hastalandı. Zor zamanlar geçirdi. En son kendi ağzından “Kimseye hakkımı helal etmiyorum” dediğini duymuştum. En son evladı olarak yoğun bakıma çıkartırken, babamı gördüğüm son an olduğunu bilememiştim.

 

Zor zamanlardı ruhu şad mekanı cennet olsun  Babam Selahattin Doğan`ın.

 

Babam Selahattin Doğan`a ait bir videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Ekranı aşağıya kaydırdığınızda videoya tıklayıp izleyebilirsiniz.

Videoyu izlemek için tıklayın

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Bozüyük`e, seslendiği, işte, o, son, videosu,
Haber Videosu