Tanışma kahvaltısında tanışıp kaynaştılar

Bozüyük Güneş Spor Kulübü Başkanı Ümit Kök ve Bozüyük Güneş Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Grubunun düzenlediği tanışma kahvaltısı etkinliği büyük ilgi gördü.


Grup üyeleri ve gönüllü olan kadınlar düzenlenen etkinlikte hem stres attılar, hem birbirleriyle tanışıp kaynaştılar. Bugüne kadar yapılan çalışmaların  ve yakın zamanda yapılacak olan ikinci el bisiklet dağıtma şenliği etkinliği, Muharrem ayı sebebiyle yapılacak aşure dağıtım etkinliği değerlendirildi.


Kadınlarla birlikte milli maç seyretme ön hazırlığının tamamlandığı kaydedilerek geri dönüşüm etkinlikleri  bizzat Başkan Ümit Kök tarafından anlatıldı. 


Başkan Ümit Kök yaptığı açıklamada “Kahvaltı sonrası Güneş Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Grubumuz çocuk giydirme ekibi çalışmalarına devam etti. İhtiyaç sahibi çocuklarımızın kıyafet ihtiyacı giderildi. 


Sosyal projeler sorumlusu bayan arkadaşlarımız ikinci el bisiklet dağıtma şenliği etkinliği için tamir edilen bisikletleri taşırken diğer bayan arkadaşlarımız da süsleme çalışmalarını tamamladılar.  Bir diğer çalışma grubu ikinci el  kıyafet ayıklama işlerine hız kesmeden devam etti.


Ayrıca İhtiyaç sahibi fakat ihtiyaçlarını kendi  karşılayamayan yaşlı ailelerimisin çarşı pazar alışverişini üstlenen arkadaşlar da görevinin başındaydı. Bozüyük Güneş Spor Kulübü Başkanı Ümit Kök ve Bozüyük Güneş Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Grubunun düzenlediği TANIŞMA KAHVALTISI etkinliği büyük ilgi gördü. Grup üyeleri ve gönüllü olan kadınlar düzenlenen etkinlikte hem stres attılar, hem birbirleriyle tanışıp kaynaştılar. Bugüne kadar yapılan çalışmaların  ve yakın zamanda yapılacak olan 2.el bisiklet dağıtma şenliği etkinliği, Muharrem ayı sebebiyle yapılacak aşure dağıtım etkinliği, Kadınlarımızla birlikte Milli Maç seyretme ve ön hazırlığı tamamlanmış Geri dönüşüm etkinlikleri  bizzat Başkan Ümit Kök tarafından anlatıldı. 

 

Kahvaltı sonrası Güneş Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Grubumuzun çocuk giydirme ekibi çalışmalarına devam etti.İhtiyaç sahibi çocuklarımızın kıyafet ihtiyacı giderildi. 


Sosyal projeler sorumlusu arkadaşlarımız 2.el bisiklet dağıtma şenliği etkinliği için tamir edilen bisikletleri taşırken diğer arkadaşlarımız süsleme çalışmalarını tamamladılar , Bir diğer çalışma grubumuz  2.el  kıyafet ayıklama işlerine hız kesmeden devam etti.


Ayrıca İhtiyaç sahibi fakat ihtiyaçlarını kendi  karşılayamayan yaşlı ailelerimizin çarşı pazar alışverişini üstlenen arkadaşlarımız da görevinin başındaydı. 


Tüm bunları  halkımızın bilgisine sunan sosyal medya sorumlusu arkadaşlarımızda paylaşımlarına aralıksız devam ettiler.” dedi.



Diğer Fotoğraflar